Bezoekadres

Johan Cruijff Boulevard 1

1100 DL 

Amsterdam


Email: info@johancruijffarena.nl

Telefoon:020 311 1333


Betaalmogelijkheden

In het stadion kun je alleen met PIN (ook contactloos), Mastercard, Visa, Visa Electron, AmEx en VPay betalen. Wij nemen dus geen contant geld aan.


Eten en drinken

Het is voor bezoekers niet toegestaan eten en drinken mee het stadion in te nemen. Overal in het stadion kun je genieten van diverse warme en koude dranken. 


Zo wordt er Heineken Pils en Heineken 0.0%, de favoriete Coca-Cola varianten, zoals regular, zero sugar en light taste, en daarnaast frisdranken als Fanta, Sprite, Capri-Sun en Fuze Tea geschonken. Ook witte wijn en energy drink zijn in het stadion te krijgen. Natuurlijk kunnen koffie, cappuccino, thee en warme chocolademelk niet ontbreken. Voor ieder wat wils! 


Parkeren

Je kunt je auto parkeren in de omgeving van de Johan Cruijff ArenA.


Het parkeertarief voor de garages is 1 euro per 20 minuten. Tijdens evenementen gelden andere tarieven. Voor P1 is het tarief 25 euro en voor P2 t/m P19 is het tarief 15 euro tijdens voetbalwedstrijden en concerten.


We verzoeken je niet in de woonwijken in Amsterdam Zuidoost te parkeren.


Openbaar Vervoer

De Johan Cruijff ArenA ligt op 5 minuten lopen van station Amsterdam Bijlmer ArenA. Metro 50 en 54 en verschillende (streek) buslijnen stoppen op station Amsterdam Bijlmer ArenA. 

Lijn 300 van Connexxion R-NET rijdt over speciale busbanen tussen Haarlem station en Amsterdam Bijlmer ArenA. Op werkdagen 10 keer per uur en 's nachts 1 keer per uur.