Bezoekadres

De Passage 100

1101 AX Amsterdam


E-mail: info@ziggodome.nl

Telefoon: 0900-2353663


Betaalmogelijkheden

Het betalen in de Ziggo Dome vindt geheel contactloos plaats met bankpas of creditcard.Geaccepteerd worden: Maestro, V-pay, Visa, Mastercard, American Express.


Betaal je liever met contant geld? Dat kan met de Ziggo Dome Wallet. De Ziggo Dome Wallet is bij onze servicebalies verkrijgbaar. Bij deze servicebalies kun je met contant geld saldo op jouw Ziggo Dome Wallet zetten.


Parkeren

Parkeren kun je op een van de openbare parkeer locaties rondom Ziggo Dome.


Uitrijkaarten in de parkeergarages en op de parkeerterreinen.

Bij de parkeerautomaten van P2, P3, P4, P5 en P6 kun je vanaf vier uur voor aanvang van het concert en tot twee uur na het concert een uitrijkaart voor het evenemententarief van €15,00 kopen.


We verzoeken je vriendelijk niet in de woonwijken in Amsterdam Zuidoost te parkeren.


Openbaar Vervoer

In de buurt van de Ziggo Dome liggen twee treinstations: Amsterdam Bijlmer ArenA en Duivendrecht. Beide stations liggen op loopafstand. Zowel intercity's als sprinters met verbindingen vanaf onder meer Schiphol, Utrecht Centraal, Ede-Wageningen, Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Gouda en Rotterdam stoppen op deze stations.


Kom je vanuit de richting Schiphol, Almere en Amersfoort, neem dan de trein naar station Duivendrecht. Reis je vanuit de richting Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal, neem dan de trein naar station Amsterdam Bijlmer ArenA.