Reserveer je ticket als volgt:

1. Heb jij een Priority Race ticket geboekt, ga dan naar www.racesquare.nl/home/priority/  en volg deze stappen.

2. Kies een datum, tijd en jouw favoriete circuit.

3. Voer de vouchercode in. Let er hierbij op dat er geen spatie voor of achter zit als je de code kopieert en plakt.

4. Druk op toepassen. Er komt dan een extra regel met het tickettype waar de voucher betrekking op heeft. Hier selecteer je 1 ticket.

5. Voltooi de reservering.

Heb je een Priority Race Ticket inclusief een Red Bull cap of polo gereserveerd, dan ligt deze op de locatie voor je klaar. De maten lopen van XS tot XXL.